Greta Thunberg - egy őt ábrázoló bélyeg is felhívja a figyelmet a klímavédelemre

Ha Svédországban jársz, érdemes a postán beszerezni ebből a bélyegből.
Greta Thunberg - egy őt ábrázoló bélyeg is felhívja a figyelmet a klímavédelemre

A svéd klímaaktivista, Greta Thunberg, egy bélyegen is látható már. A Sverige Brev a Postnord postai vállalat 2021-es kiadásában jelent meg.

Svédországban kiadtak egy bélyegsorozatot, az "Értékes természet" néven. Klímavédelmi üzenete van, hogy megőrizzük a bolygónkat a következő generáció számára is. Henning Trollbäck illusztrálta. A tehetséges stokcholmi illusztrátor további műveit Instagram oldalán is megtekintheted.

Greta a híres sárga kabátjában látható rajta. Coffot visel, ahogy megszokhattuk tőle, ez már szinte védjegye. Greta egyébként már nem kislány, közben felnőtt, hogy megy az idő, 2021-ben mér 18 éves lett.

A bélyegsorozat további tagjait itt láthatod:A svédek egyébként más hírességeikről is előszeretettel készítenek bélyeget, volt már pl. Roxette bélyeg is:

Kapcsolódó cikkek

Károsak-e valójában a SUV-ok?

Károsak-e valójában a SUV-ok?

Mennyiben jogosak a kritikák? Utánajártunk.

Az irodáknak és cégeknek is meg kell tanulni - tanács az irodai újrahasznosításhoz – újrahasznosítani.

4 tanács az irodai újrahasznosításhoz

Az újrahasznosítást nem csak a magánszemélyeknek, hanem a cégeknek is magukévá kell tenni. A cikkben négy tippet is adunk ehhez.

A bolygó megmentése - 7 egyszerű lépés a bolygó megmentéséért – 7 kis lépéssel.

7 egyszerű lépés a bolygó megmentéséért

A bolygónk megmentésért mi magunk is sokat tehetünk. A cikkben tippeket adunk, hogy mit tegyél és mi mindannyian mit tegyünk, hogy óvjuk a környezetünket.